DExam tavaszi vizsgaidőszak

Jelentkezési határidő: 2021. március 31.
A DEXAM kiírása itt olvasható:
"Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Magyar Közlöny 52. számában megjelent a 144/2021. (III. 27.) Korm. rendelet a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról. A rendelet 3. §-a értelmében 2021. április 9-től, amennyiben a kettőmillió-ötszázezredik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadása megtörténik, a személyes megjelenést igénylő nyelvvizsgák szervezésének jogszabályi tilalma megszűnik.
Ennek megfelelően, szándékaink szerint, a 2021. április 24-re (B2), illetve május 8-ra (B1 és C1) meghirdetett DExam nyelvvizsgákat a tervezett időpontokban tartjuk meg, a szigorú járványügyi óvintézkedések (legalább 1,5 méteres távolságtartás, fertőtlenítés, maszkviselés) betartása mellett.
Ha a járványhelyzet mégis kedvezőtlenül alakulna, a vizsgaidőszakot akkor sem töröljük, hanem halasztjuk, és a lehetséges leghamarabbi időpontban megtartjuk. Akinek az esetlegesen halasztott időpont nem felel meg, annak a teljes befizetett vizsgadíjat kérésre visszatérítjük."
Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Tisza Dorina

0 Hozzászólás

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...