Tisztelt Felvételt Nyert Tanulók! Tisztelt Szülők!

logo_k--p.jpg

Tisztelt Felvételt Nyert Tanulók!
Tisztelt Szülők!

E hét folyamán (június 15-től június 19-ig) van lehetőségük az interneten az E-Kréta oldalon (https://eugyintezes.e-kreta.hu) keresztül (személyes megjelenés nélkül, elektronikus úton) beíratni gyermeküket intézményünkbe. Ennek módját a korábban kiküldött értesítésünkben és a közösségi oldalon közzétett eseménynél már leírtuk. A felület megnyitása előtt javasolt a felület Tudásbázis súgójának (https://tudasbazis.ekreta.hu/) „Beiratkozás középfokú intézménybe” menüpontját tanulmányozni.

Amennyiben a belépés után a kért adatok beírása során nem tudják a szükséges dokumentumokat (személyi okmányok, bizonyítvány, stb) elektronikus, scannelt példányát csatolni, az sem probléma. Ezeket iskolakezdéskor pótolhatják. Elegendő csak a beiratkozási szándék jelzése.

A tanuló a diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmét (a Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot is beleértve) szülője vagy törvényes képviselője útján az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követően, későbbi időpontban is benyújthatja az iskolához.

Az internetes lehetőségen kívül személyesen is biztosítunk beiratkozási lehetőséget jövő héten, június 23-án (kedden) az egészségügyi ajánlásoknak megfelelve az alábbi idősávokban:
0005-ös kódra felvett (5.K) osztály tanulói számára 8.00 órától 10.30 óráig,
0001-0002 kódra felvett (9.Ny) osztály tanulói számára 10.30 órától 13.00 óráig,
0003-0004 kódra felvett (9.B) osztály tanulói számára 13.00 órától 15.30 óráig.
Kérjük, hogy a 0001-0002-0003-0004 kódra felvettek esetében csak 1 fő tanuló vagy 1 fő szülő, a 0005 kódra felvettek esetében 1 fő szülő keresse fel intézményünket. Kérjük, hogy személyes megjelenés esetén viseljenek védőmaszkot. Az intézmény a kézfertőtlenítő használatának lehetőségéről gondoskodik.

Jó egészséget kívánunk és szeretettel várjuk leendő tanulóinkat iskolánkba!

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Lakatos Sándor

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...