Tájékoztatás esti tagozatos képzés indulásáról

117984275_3332143716873747_6651239723347538979_o_.jpg
Tájékoztatjuk a már jelentkezett tanulóinkat, hogy esti tagozatos képzésünk minden héten az alábbi időpontokban kerül megtartásra: Fehérgyarmaton (Deák Ferenc ÁIGK, Kiss Ernő u. 3.) kedd és csütörtök 14 óra, Csengerben (Ady Endre Gimnázium, Csenger, Honvéd u. 5.) hétfő és péntek 14 óra.
Kérjük, hogy az oktatásokra hozzanak magukkal jegyzetfüzetet és íróeszközöket, valamint a járványügyi szabályok betartása érdekében az intézmény közösségi tereiben viseljenek saját maguk által hozott maszkot (a tantermekben nem szükséges viselni).
A bejáratnál az intézmény kézfertőtlenítőről gondoskodik, melyet kötelező jelleggel kérjük használjanak.
A képzés elején egy ideig még lehet jelentkezni az esti tagozatra!!!
Tájékoztatjuk azokat az érdeklődőket akik lemaradtak a beiratkozásról, hogy a képzés első szakaszában még lehet csatlakozni esti tagozatos képzésünkre a gimnázium titkárságán (Fehérgyarmat, Kiss Ernő utca 3.).
Kérjük, hogy az érdeklődők (akik még nem voltak bent és nem töltöttek ki jelentkezési lapot) hozzák magukkal legmagasabb végzettségük és/vagy szakmai vizsgájuk bizonyítványát (általános iskolai bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány, egyéb képzések bizonyítványai), valamint személyi okmányaikat (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, stb.).
Várjuk a további érdeklődőket is szeretettel!
Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Tisza Dorina

0 Hozzászólás

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...