Felvételi tájékoztató a 2021/2022-es tanévre jelentkező tanulók részére

felvetelit_.png
Tisztelt Felvételiző Tanulók!
Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jövő tanévi felvételi eljárással kapcsolatos tájékoztatás elérhető az Oktatási Hivatal oldalán az alábbi hivatkozásra kattintva:
Az oldalon a „KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső” hivatkozásra kattintva, intézményünk 033646-os OM azonosítójának beírásával elérhető az iskolánk által meghirdetett szakok kódja, leírása és a felvételhez szükséges feltételek: https://www.kir.hu/KIFIR2/TTJegyzekKereso/Home/Download/6944
A gimnázium nyolcosztályos (5.K) és 4-5 éves képzést nyújtó (9.) évfolyamaira történő jelentkezés központi írásbeli vizsgához kötött. (Az általános iskolai 1. és 5. évfolyamra történő jelentkezés nincs központi írásbelihez kötve, annak folyamata tavasszal válik esedékessé.)
A központi írásbeli vizsgára jelentkezés határideje: 2020. december 4-e.
A vizsgához szükséges jelentkezési lap az Oktatási Hivatal oldaláról letölthető, kinyomtatható, majd kitöltés és aláírás után a fenti határideig leadható vagy postai úton december 4-ei beérkezési határidővel eljuttatható a gimnázium titkárságára.
Nyomtatási lehetőséggel nem rendelkező jelentkezők számára jelentkezési lapot biztosítunk a gimnáziumban a 4900 Fehérgyarmat, Kiss Ernő u. 3. szám alatt.
Kérjük, hogy még időben töltsék le, szerezzék be és kitöltve, aláírva határidő előtt adják le a jelentkezési lapjukat az érvényes jelentkezés érdekében.
Felvételivel kapcsolatos kérdéseiket a 44/510-055-ös telefonszámon, vagy a dfg@deakgimi.hu e-mail címen tehetik fel.
Szeretettel várjuk leendő tanulóinkat!
Jó egészséget, sikeres felvételit kívánunk!
Cimkék: Nincs

A Szerzőről

Tisza Dorina

0 Hozzászólás

Rólunk

eu.jpg

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium (korábban Zalka Máté Gimnázium) Középfokú oktatás - nyelvi, belügyi, emelt természettudományos és  nyolcosztályos képzés.

Igazgató: Iszák Tibor.

Tovább olvasom...

Havi hírek 2021